E-mailadres
Wachtwoord

Heb je nog geen account?
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
Voedselveiligheid
met Slagerij Cor Verhoef
Wijn
met Keurslagerij Dirk van Tol
Leven lang leren
met Amber Jurriens
Indisch spek maken
met René Lunenburg van Slagerij Lunenburg
MAGAZINE
Waarde van vlees

Als slager werk je met een bijzonder product. Vlees komt van een dier en heeft daardoor een bijzondere waarde. Er wordt daarom ook wel gesproken van de ‘waarde van vlees’. Er wordt waarde toegevoegd aan het vlees door de manier waarop het dier is gehouden en hoe jij als slager omgaat met het vlees. Hoe je precies waarde toevoegt én hoe je de klant kunt vertellen over de waarde van vlees, leer je in dit magazine.

Het onderwerp 'Winter barbecue' staan centraal in deze quiz.

start
Test je vakkennis met onze
Vraag 1

“Een winterbarbecue wordt steeds populairder.” 

Juist

Onjuist

Vraag 2

Bij welke techniek gaart het vlees rustig en brandt het niet snel aan? 

Direct grillen 

Indirect grillen 

Vraag 3

“Hoe meer toevoer van zuurstof, hoe heter de barbecue wordt.” 

Juist

Onjuist

Vraag 4

Wat is een verschil tussen een winterbarbecue en een zomerbarbecue? 

Bij een winterbarbecue wordt er alleen vlees bereid. 

Bij een winterbarbecue wordt er een andere barbecue gebruikt. 

Bij een winterbarbecue worden grotere stukken vlees bereid. 

Vraag 5

“Gezelligheid is belangrijk bij de promotie van een winterbarbecue.” 

Juist

Onjuist

verder
Dat is goed!
verder
Helaas...
verder
Wow! op rij goed
herstart
Je hebt vragen goed beantwoord!
Geïnspireerd geraakt? Lees meer over het magazine: Winter BBQ
UITGELICHT Sociale media
GEÏNSPIREERD GERAAKT? LEES HET MAGAZINE
Magazine: Sociale media
lezen
Interview

Tjalle Jong (Keurslager de Leeuw) over bewust inkopen van rundvlees

Lezen
Interview

Tjalle Jong (Keurslager de Leeuw) over Starten van je eigen bedrijf

Lezen
Interview

Tjalle Jong (Keurslager de Leeuw) stelt zich voor

Lezen
Geplaatst door
nieuws Magazines
Voor vragen over hoe Slagerspassie werkt kun je terecht bij het onderdeel veelgestelde vragen. Deze vind je in het menu. Natuurlijk kun je voor vragen, suggesties of opmerkingen ook altijd contact opnemen met de Helpdesk van Slagerspassie. Wij helpen jou graag! Deze is zowel telefonisch als per email te bereiken.